NEW
În fiecare zi adăugăm produse noi! Livrarea gratuită de la 500 lei! Avem magazine la adrese fizice vedeți categoria Contacte
Catalog produse

Tipar format mare

Compania ProBirotica oferă servicii de imprimare de format mare interior în Chișinau la cele mai avantajoase prețuri. Vom realiza imprimarea pe bannere, peliculă autoadezivă, pînză și material cu ajutorul echipamentului japonez. Impimarea ultravioletă se face pe plastic, foi MDF, placă de spumă. Efectuăm așa feluri de produse ca tapete foto, prospecte, steaguri, autocolante și altele.

Cînd vorbim de prețuri mici, aceasta nu este ceva fantastic, fiindcă într-adevăr propunem cele mai mici prețuri la imprimare pe piața locală. De asemenea nu veți avea probleme cu termen limită – echipamentul nostru permite tipărirea unui billboard 3×6 doar în 6 minute!

Imprimarea interioara de format mare (1440 DPI), lățimea 1,5 m pe o gamă largă de materiale – începînd de la hîrtie fotografică pîna la peliculă autoadezivă, de la pinză pină la peliculă pentru boxe luminoase. Pentru tipărire folosim сerneală solubilă si pigmentară.

100% garanție de calitate
100% garanție de calitate
Suport online!
Suport online!
Livrare în Chișinău
Livrare în Chișinău
Preluare de la magazin
Preluare de la magazin